Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Ερ.1 Για την υπόθεση ΟΤΕ, το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη;

Νίκος Σηφουνάκης: Υπάρχει έλληνας ανεξάρτητα της πολιτικής του τοποθέτησης που να πιστεύει ότι μία διορισμένη από την Κυβέρνηση Διοίκηση σε όποιον κρατικό οργανισμό προχωρά σε σκανδαλώδες αγοροπωλησίες χωρίς την έγκριση της εποπτεύουσας πολιτική αρχής?
Αυτός είναι και ο λόγος που μετ’ επιτάσεων παρά τις στοιχειοθετημένες καταγγελίες της αντιπολίτευσης με φανατισμό οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης στηρίζουν την σημερινή Διοίκηση του ΟΤΕ.


Ερ. 2 Το ΠΑΣΟΚ θα υιοθετήσει και σε άλλες περιπτώσεις την τακτική των μηνυτήριων αναφορών που έκανε στον ΟΤΕ;

Νίκος Σηφουνάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει κάθε πρόσφορο και συνταγματικό μέσο προκειμένου να προστατέψει την δημόσια περιουσία και την εκποίηση του Εθνικού πλούτου. Εργάζεται με προτάσεις συγκεκριμένες εντός και εκτός Βουλής  για την διαφάνεια στην δημόσια ζωή του τόπου.


Ερ. 3 Το ΠΑΣΟΚ αυτή την εβδομάδα πάει Βόρειο Ελλάδα, ένα ακροατήριο που φαίνεται ότι δεν έχει πείσει μέχρι σήμερα.

Νίκος Σηφουνάκης: Θα πραγματοποιηθεί η σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου όπου και θα γίνει ελπίζω ένας ουσιαστικός διάλογος για την πορεία του ΠΑΣΟΚ και της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη παράδοση στην ανάλυση πολιτικών και στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Άποψή μου είναι ότι αν πολιτεύουμε με συνέπεια και ομοψυχία θα γίνουμε πάλι  κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Χώρα.